Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel Zwolle

Een scootmobiel is een veelgebruikt vervoersmiddel dat mindervaliden op de been houdt. Ze zijn praktisch, veilig en compact en u rijdt er eenvoudig mee naar verschillende faciliteiten. Een scootmobiel zorgt voor een ruime mate van onafhankelijkheid. Bovendien zijn deze vervoersmiddelen zeer milieuvriendelijk, doordat ze geheel elektrisch zijn. Wilt u graag een scootmobiel kopen of huren? Bekijk ons aanbod.

  • 1
  • 2
  • 3

 

Scootmobiel kopen Zwolle

Met een scootmobiel kunnen oudere mensen en mindervaliden langer onafhankelijk activiteiten ondernemen en van hun zelfstandigheid genieten. Als u moeite heeft om zich voort te bewegen, kan een scootmobiel de uitkomst zijn. U hoeft zichzelf niet door anderen te laten vervoeren of met de rolstoel op pad te gaan.

U kunt eenvoudig boodschappen doen, een rondje door de stad rijden of langs vrienden gaan. Bij 3 Stars Scootmobielen vindt u diverse A-merken scootmobielen, met een aantrekkelijke garantie en lange levensduur. Hiernaast geven we u ook nog eens vrijblijvend advies over welke scootmobiel het beste voor u en uw situatie is!

De voordelen van 3 Stars Scootmobielen

Een scootmobiel kopen bij 3 Stars Scootmobielen is altijd een slimme keuze. U profiteert van onze voordelen:

  • Volledige service op maat
  • Service aan huis
  • Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Fysieke showroom in Dronten
  • Ruim aanbod scootmobielen

Demonstratie aan huis Neem contact op Klik hier voor offerte

Koop of huren van een scootmobiel

Een scootmobiel is een essentiële investering waar u jarenlang van geniet. U krijgt er onder andere een grote dosis onafhankelijkheid voor terug. Een groot voordeel is dat u een scootmobiel ook kunt huren. Tegen een relatief laag maandbedrag bent u al volledig mobiel. Een scootmobiel kunt u namelijk al voor een paar tientjes per maand huren. Kiest u hiervoor? Dan zijn de garantie en onderhoud al bij de prijs inbegrepen. Op een gekochte scootmobiel ontvangt u standaard twee jaar garantie.

Tweedehands scootmobiel

Tweedehands modellen zijn een stuk voordeliger om aan te schaffen. De apparaten worden goed gecontroleerd en werken 100% naar behoren. Ook de tweedehands modellen zijn van goede A-merken en beschikken over geavanceerde specificaties. U kunt een tweedehands scootmobiel ook bij ons huren tegen een voordelig tarief.

Scootmobiel financieren

Heeft u niet genoeg financiële middelen waarmee u een scootmobiel aan kunt schaffen of huren? Dan kunt u bij de gemeente een persoonsgebonden budget aanvragen. Dit budget kunt u in een scootmobiel investeren. Of u kunt uw scootmobiel gespreid betalen met onze IN3 regeling.

Bezoek de showroom in Dronten

Bent u op zoek naar een A-merk scootmobiel, maar woont u in Zwolle. Dan is het slechts een korte autorit naar onze showroom in Dronten. Hier kunt u alle producten zelf bekijken en ervaren. U test uw nieuwe scootmobiel direct  uit en weet meteen welk scootmobiel goed bij u past.

Onze specialisten zijn beschikbaar voor al uw vragen en laten u graag de showroom zien. U kunt uw scootmobiel hier ook na laten kijken en laten onderhouden. Service en onderhoud moeten periodiek worden uitgevoerd. Het is van belang dat u veilig met uw scootmobiel kunt blijven rijden.

Tweedehands scootmobiel nabij Zwolle

Kies bij 3 StarsScootmobielen Zwolle uit nieuwe of gebruikte modellen. Er zijn diverse bekende merken te bestellen, zoals Kymco, Drive en Sunrise Medical, in verschillende uitvoeringen. U gebruikt onze scootmobiel binnen en buiten. Daarnaast zijn er elektrische modellen met een ergonomische stoel en opvouwbare modellen beschikbaar.

Neem contact op voor een scootmobiel

U ontvangt altijd service op maat. Onze specialisten houden rekening met uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Aan de hand daarvan zal er een passend servicepakket voor u worden samengesteld. Neem telefonisch of per e-mail contact op. Mail naar info@3stars-scootmobiel.nl of bel 06 - 840 86 651. Of vraag een demonstratie bij u thuis aan!

Demonstratie aan huis Neem contact op Klik hier voor offerte

SHOWROOM OPEN

  BEL 0684086651.

 

  bijvoorkeur showroom bezoek op afspraak wegens lang durende advies gesprekken                

  buiten showroom tijden kunt ook afspraak inplannen.

 

 KIES UW SCOOTMOBIEL ,ROLLATOR,ROLSTOEL UIT OP ONZE WEBSITE.

 MAAK EEN AFSPRAAK EN WE KOMEN VRIJBLIJVEND EEN DEMONSTRATIE HOUDEN BIJ U THUIS.

 

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 43

8251 GM Dronten

 
 

                    

Merken.

Officiële dealerschappen