Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel Zwolle

Een scootmobiel is een veelgebruikt vervoersmiddel dat mindervaliden op de been houdt. Ze zijn praktisch, veilig en compact en u rijdt er eenvoudig mee naar verschillende faciliteiten. Een scootmobiel zorgt voor een ruime mate van onafhankelijkheid. Bovendien zijn deze vervoersmiddelen zeer milieuvriendelijk, doordat ze geheel elektrisch zijn. Wilt u graag een scootmobiel kopen of huren? Bekijk ons aanbod.

  • 1
  • 2
  • 3

 

Scootmobiel kopen Zwolle

Met een scootmobiel kunnen oudere mensen en mindervaliden langer onafhankelijk activiteiten ondernemen en van hun zelfstandigheid genieten. Als u moeite heeft om zich voort te bewegen, kan een scootmobiel de uitkomst zijn. U hoeft zichzelf niet door anderen te laten vervoeren of met de rolstoel op pad te gaan.

U kunt eenvoudig boodschappen doen, een rondje door de stad rijden of langs vrienden gaan. Bij 3 Stars Scootmobielen vindt u diverse A-merken scootmobielen, met een aantrekkelijke garantie en lange levensduur. Hiernaast geven we u ook nog eens vrijblijvend advies over welke scootmobiel het beste voor u en uw situatie is!

De voordelen van 3 Stars Scootmobielen

Een scootmobiel kopen bij 3 Stars Scootmobielen is altijd een slimme keuze. U profiteert van onze voordelen:

  • Volledige service op maat
  • Service aan huis
  • Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Fysieke showroom in Dronten
  • Ruim aanbod scootmobielen

Demonstratie aan huis Neem contact op Klik hier voor offerte

Koop of huren van een scootmobiel

Een scootmobiel is een essentiële investering waar u jarenlang van geniet. U krijgt er onder andere een grote dosis onafhankelijkheid voor terug. Een groot voordeel is dat u een scootmobiel ook kunt huren. Tegen een relatief laag maandbedrag bent u al volledig mobiel. Een scootmobiel kunt u namelijk al voor een paar tientjes per maand huren. Kiest u hiervoor? Dan zijn de garantie en onderhoud al bij de prijs inbegrepen. Op een gekochte scootmobiel ontvangt u standaard twee jaar garantie.

Tweedehands scootmobiel

Tweedehands modellen zijn een stuk voordeliger om aan te schaffen. De apparaten worden goed gecontroleerd en werken 100% naar behoren. Ook de tweedehands modellen zijn van goede A-merken en beschikken over geavanceerde specificaties. U kunt een tweedehands scootmobiel ook bij ons huren tegen een voordelig tarief.

Scootmobiel financieren

Heeft u niet genoeg financiële middelen waarmee u een scootmobiel aan kunt schaffen of huren? Dan kunt u bij de gemeente een persoonsgebonden budget aanvragen. Dit budget kunt u in een scootmobiel investeren. Of u kunt uw scootmobiel gespreid betalen met onze IN3 regeling.

Bezoek de showroom in Dronten

Bent u op zoek naar een A-merk scootmobiel, maar woont u in Zwolle. Dan is het slechts een korte autorit naar onze showroom in Dronten. Hier kunt u alle producten zelf bekijken en ervaren. U test uw nieuwe scootmobiel direct  uit en weet meteen welk scootmobiel goed bij u past.

Onze specialisten zijn beschikbaar voor al uw vragen en laten u graag de showroom zien. U kunt uw scootmobiel hier ook na laten kijken en laten onderhouden. Service en onderhoud moeten periodiek worden uitgevoerd. Het is van belang dat u veilig met uw scootmobiel kunt blijven rijden.

Tweedehands scootmobiel nabij Zwolle

Kies bij 3 StarsScootmobielen Zwolle uit nieuwe of gebruikte modellen. Er zijn diverse bekende merken te bestellen, zoals Kymco, Drive en Sunrise Medical, in verschillende uitvoeringen. U gebruikt onze scootmobiel binnen en buiten. Daarnaast zijn er elektrische modellen met een ergonomische stoel en opvouwbare modellen beschikbaar.

Neem contact op voor een scootmobiel

U ontvangt altijd service op maat. Onze specialisten houden rekening met uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Aan de hand daarvan zal er een passend servicepakket voor u worden samengesteld. Neem telefonisch of per e-mail contact op. Mail naar info@3stars-scootmobiel.nl of bel 06 - 840 86 651. Of vraag een demonstratie bij u thuis aan!

Demonstratie aan huis Neem contact op Klik hier voor offerte

SHOWROOM OPEN

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 43

8251 GM Dronten

 
 

                    

Merken.

Officiële dealerschappen