Laagste prijsgarantie flevoland Vraag hier om de goedkoopste / snelste offerte. Di-za 10:00-17:00

Kymco Scootmobielen

Wanneer u een scootmobiel koopt of huurt, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Met een Kymco scootmobiel heeft u deze zekerheid. Scootmobielen van Kymco zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en uiterst comfortabel. Laat uw Kymco scootmobiel verzorgen door 3 Stars Scootmobielen en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Persoonlijke service: in de showroom of bij u aan huis
  • Uitgebreid assortiment Kymco scootmobielen
  • Mogelijkheid tot kopen of huren

Demonstratie aan huis Neem contact op

Het merk Kymco

Kymco is al geruime tijd een begrip in de brommer- en scooterbranche. Sinds enkele jaren gebruiken ze hun rijwielexpertise ook om hoge kwaliteit scootmobielen te produceren. Kymco scootmobielen blinken uit op het gebied van hun moderne design, geweldige comfort en fluisterstille werking. En ze hebben een grote diversiteit aan modellen, dus het perfecte exemplaar zit er voor u altijd tussen.

Diverse Kymco scootmobielen

Zoals gezegd heeft Kymco een flink arsenaal aan verschillende scootmobielen, waarvan u de volgende typen aantreft in ons assortiment:

  • Kymco Agility
  • Kymco Mini LS
  • Kymco Midi XLS
  • Kymco Maxi XLS
  • Kymco New Maxer

Om ervan verzekerd te zijn dat uw nieuwe scootmobiel volledig is afgestemd op uw behoeftes, zijn de bovenstaande soorten verkrijgbaar met verschillende opties en extra’s. Hecht u bijvoorbeeld waarde aan de snelheid of moet uw scootmobiel demontabel zijn? Kymco heeft altijd een exemplaar dat volledig aansluit op uw wensen.

Klantenservice

Meer te weten komen over onze Kymco scootmobielen of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten zijn te bereiken via de contactgegevens hieronder.

 

3 Stars Scootmobielen

De Noord 45
8251 GM Dronten
Tel: 06 – 840 86 651
E-mail: info@3stars-scootmobiel.nl 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

 
?>

Merken.

Officiële dealerschappen