Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel Lelystad

 Als u in Lelystad of omgeving op zoek bent naar een scootmobiel die helemaal past bij uw wensen en budget, kom dan eens langs bij scootmobielspecialist 3 Stars. Dankzij onze ruime voorraad met ruim 100 verschillende modellen slaagt u bij ons vast en zeker.

  • Ruim en divers assortiment scootmobielen
  • Voor ieder budget een geschikt model
  • Persoonlijke service in onze showroom of bij u aan huis in Lelystad
  • Kopen of huren

Verken Lelystad op uw nieuwe scootmobiel

Een scootmobiel in Lelystad is een uitkomst als u graag mobiel wilt blijven wanneer lopen wat moeizamer gaat. U kunt weer zelfstandig eropuit in Lelystad, samen met uw partner gaan winkelen in het centrum of zelfs langere afstanden afleggen en tochten maken door de Lelystadse natuur. Met een scootmobiel krijgt u uw vrijheid weer terug.

Altijd de perfecte scootmobiel voor u

Of u nu de meest geavanceerde 4-wiels scootmobiel wilt kopen of u juist oriënteert op een compact en wendbaar 3-wiels model, in onze showroom heeft u boordevol keuze. Bovendien kunt u altijd rekenen op een eerlijk en deskundig advies en krijgt u een uitgebreide rijinstructie, zodat u straks veilig en zeker op pad gaat.

Tweedehands scootmobiel Lelystad huren of kopen

Gaat u liever op weg met een tweedehands scootmobiel in Lelystad? Maak dan een keuze uit onze occasions. Deze gebruikte modellen zijn volledig nagekeken en functioneren perfect. Ook bieden we u de mogelijkheid om een scootmobiel te huren. Bij scootmobielspecialist 3 Stars ontvangt u op alle scootmobielen uitgebreide garantie en onze werkplaats regelt de jaarlijkse servicebeurt. En mocht uw scootmobiel in de tussentijd toch mankementen vertonen, dan repareren we hem direct.

Scootmobiel kopen in Lelystad

3 Stars Scootmobielen is gevestigd in Dronten, nabij Lelystad. We zijn daarom de aangewezen specialist voor het kopen van een scootmobiel als u in Lelystad woont. Kom gerust langs in onze showroom om onze verschillende modellen te aanschouwen en uitproberen. Mocht u minder mobiel zijn, dan komen we ook graag met een scootmobiel bij u langs in Lelystad. Dit doen we overigens ook in de onderstaande plaatsen:

Almere
Kampen
Elburg
Emmeloord
Urk
• Zwolle
Harderwijk

 

Maak een afspraak

Bent u van plan een scootmobiel aan te schaffen? Neem dan gerust contact op via info@3stars-scootmobiel.nl of bel naar 06 – 840 86 651. Onze specialisten helpen u graag verder.

SHOWROOM OPEN

  BEL 0684086651.

 

  bijvoorkeur showroom bezoek op afspraak wegens lang durende advies gesprekken                

  buiten showroom tijden kunt ook afspraak inplannen.

 

 KIES UW SCOOTMOBIEL ,ROLLATOR,ROLSTOEL UIT OP ONZE WEBSITE.

 MAAK EEN AFSPRAAK EN WE KOMEN VRIJBLIJVEND EEN DEMONSTRATIE HOUDEN BIJ U THUIS.

 

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 43

8251 GM Dronten

 
 

                    

Merken.

Officiƫle dealerschappen