Laagste prijsgarantie flevoland Vraag hier om de goedkoopste / snelste offerte. Di-za 10:00-17:00

Demontabele Scootmobielen  (15)

Demontabele scootmobielen te koop bij 3 Stars Scootmobielen

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te vervoeren scootmobiel? Bekijk ons aanbod van demontabele scootmobielen bij 3 Stars Scootmobielen. Onze demontabele scootmobielen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een scootmobiel die gemakkelijk inklapbaar is en eenvoudig te vervoeren.

Onze demontabele scootmobielen zijn van bekende merken en bieden uitstekende prestaties en comfort. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen en bieden ze een uitstekende autonomie. Wij bieden ook advies op maat om ervoor te zorgen dat u de juiste scootmobiel voor uw behoeften koopt.

Wat is de snelheid van een demontabele scootmobiel?

De gemiddelde snelheid van een demontabele scootmobiel ligt lager dan een regulier scootmobiel. Dit komt vooral door de lagere accucapaciteit en het compactere model. De meeste demontabele scootmobielen hebben een maximumsnelheid van 6 KM/h tot 8 KM/h per uur. Met deze snelheid kunt u ruimschoots meekomen. 

Wat is de actieradius van een demontabele scootmobiel?

Net als de gemiddelde snelheid van een demontabel scootmobiel is ook de actieradius anders. De meeste scootmobielen hebben een bereik van 15 tot 20 kilometer. Per model kan de daadwerkelijke actieradius en snelheid verschillen. 

Bekijk ons aanbod van demontabele scootmobielen op onze website of bezoek onze showroom in Dronten om ze zelf te proberen. Wij komen ook graag bij u aan huis om scootmobielen te demonstreren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

 

Klantenservice

Meer te weten komen over ons aanbod of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten zijn te bereiken via de contactgegevens hieronder.

 

3 Stars Scootmobielen

De Noord 45
8251 GM Dronten
Tel: 06 – 840 86 651
E-mail: info@3stars-scootmobiel.nl 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

 
?>

Merken.

Officiële dealerschappen