Laagste prijsgarantie flevoland Vraag hier om de goedkoopste / snelste offerte. Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel Almere  (55)

Heeft u behoefte aan een scootmobiel in Almere? 3 Stars Scootmobielen is actief in deze regio en voorziet u graag van een scootmobiel op maat. Onze modellen zijn stuk voor stuk betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en van absolute topkwaliteit.

  • Meer dan 100 verschillende exemplaren op voorraad
  • Uitgebreide showroom
  • Service op maat, ook bij u thuis in Almere
  • Scootmobiel kopen, gespreid betalen of huren

Demonstratie aan huis Neem contact op

  • 1
  • 2
  • 3

Op uw scootmobiel heel Almere door

Bent u minder goed ter been, maar wilt u toch graag regelmatig zelf op pad zonder beperkingen? Een scootmobiel biedt uitkomst. Het is een ideaal vervoermiddel om een tochtje door het park te maken, maar ook om bijvoorbeeld boodschappen te doen of bij een bekende op visite te gaan. Met een scootmobiel van 3 Stars Scootmobielen rijdt u comfortabel door heel Almere.

Advies op maat

Onze adviseurs staan u graag bij in het aankoopproces, want het vinden van de perfecte scootmobiel is niet altijd even gemakkelijk. We gebruiken onze expertise en denken met u mee om de scootmobiel te vinden die het beste aansluit op uw lichaam, persoonlijke voorkeuren en budget.

Tweedehands scootmobiel Almere

Bij 3 Stars hebben we gloednieuwe scootmobielen, maar ook zogenaamde occasions. Deze tweedehands scootmobielen zijn volledig gecontroleerd en rijklaar gemaakt, waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn en perfect functioneren. Door een tweedehands scootmobiel te kopen, bespaart u flink op de aanschafkosten.

Scootmobiel kopen, gespreid betalen of huren

We verkopen en verhuren scootmobielen in Almere. U heeft zelfs de mogelijkheid om de scootmobiel gespreid te betalen. Door een scootmobiel te huren, kunt u er voor een kortere periode volop gebruik van maken. Bij het gespreid betalen wordt u wel de eigenaar, maar betaalt u in delen, waardoor de aankoop minder impact heeft.

Scootmobiel kopen in Almere

Woont u in Almere Centrum, Almere Buiten, Almere Haven of een ander deel van Almere en wilt u graag een scootmobiel kopen? We zijn u graag van dienst. U kunt langskomen bij onze showroom in Dronten.

Is het voor u niet mogelijk om een bezoek te brengen? We komen desgewenst bij u op locatie in Almere om de scootmobiel te demonstreren. Dit doen we overigens ook in de onderstaande plaatsen:

• Emmeloord
• Zwolle
Harderwijk
• Urk

 

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak: mail naar info@3stars-scootmobiel.nl of bel 06 – 840 86 651.

?>

Merken.

Officiële dealerschappen