Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

3 Stars Scootmobielen - Scootmobiel demonstratie aan huis

Wilt u weer volop genieten van uw bewegingsvrijheid? Een scootmobiel kan hierbij helpen. Met een betrouwbare scootmobiel kunt u er weer op uit trekken en de omgeving verkennen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw mobiliteit. Bij 3 Stars Scootmobielen begrijpen we als geen ander hoe belangrijk dit voor u is.

Wij zijn al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in scootmobielen voor senioren en weten als geen ander welke modellen het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie.

Ontdek onze voordelen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Ook demonstraties aan huis mogelijk!
  • Scootmobielen in verschillende prijsklassen
  • Persoonlijke service in onze showroom of aan huis
  • Mogelijkheid tot huren
  • Aanvullend assortiment met o.a. rollators en rolstoelen

Demonstratie aan huis Neem contact op Klik hier voor offerte

 

Scootmobiel kopen: veelgestelde vragen en antwoorden

Overweegt u een scootmobiel te kopen? Dan zijn er waarschijnlijk veel vragen die in u opkomen. Hieronder beantwoorden we de vier meest gestelde vragen over het kopen van een scootmobiel.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een scootmobiel?

Bij het kopen van een scootmobiel zijn er verschillende zaken waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de maximale snelheid, het bereik, het comfort, de wendbaarheid en de stabiliteit van de scootmobiel. Ook is het belangrijk om te bedenken waar u de scootmobiel voornamelijk voor gaat gebruiken. Gaat u er bijvoorbeeld lange afstanden mee afleggen of voornamelijk korte ritjes maken?

Kan ik een scootmobiel uitproberen voordat ik er een koop?

Bij 3 Stars Scootmobielen begrijpen we dat het kopen van een scootmobiel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze scootmobielen uitgebreid uit te proberen. Dit kan bij ons in Dronten, maar wij kunnen ook bij u langskomen voor een demonstratie op locatie.

Moet ik een nieuwe of tweedehands scootmobiel kopen?

Een tweedehands scootmobiel kan een voordelige optie zijn, maar houd er wel rekening mee dat deze mogelijk minder betrouwbaar is dan een nieuwe scootmobiel. Bij 3 Stars Scootmobielen bieden wij zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen aan. Alle tweedehands scootmobielen worden uitvoerig gecontroleerd en zijn rijklaar. Op veel modellen bieden wij ook garantie.

Is een scootmobiel geschikt voor mij?

Of een scootmobiel geschikt voor u is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u de scootmobiel zelfstandig kunt besturen. Ook is het belangrijk dat u voldoende zicht heeft en dat u zich comfortabel voelt op de scootmobiel. Wij helpen u graag bij het vinden van een scootmobiel die bij u past.

Waarom kiezen voor 3 Stars Scootmobielen?

3 Stars Scootmobielen is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in scootmobielen. Onze scootmobielen zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en afkomstig van bekende A-merken. Bij ons kunt u zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen kopen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om onze scootmobielen op locatie te demonstreren. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en helpen u daarom graag bij het kiezen van de scootmobiel die het beste bij u past.

Neem contact met ons op voor een demonstratie Heeft u interesse in een scootmobiel van 3 Stars Scootmobielen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak

Demonstratie aan huis Neem contact op Klik hier voor offerte

 

 

SHOWROOM OPEN

  BEL 0684086651.

 

  bijvoorkeur showroom bezoek op afspraak wegens lang durende advies gesprekken                

  buiten showroom tijden kunt ook afspraak inplannen.

 

 KIES UW SCOOTMOBIEL ,ROLLATOR,ROLSTOEL UIT OP ONZE WEBSITE.

 MAAK EEN AFSPRAAK EN WE KOMEN VRIJBLIJVEND EEN DEMONSTRATIE HOUDEN BIJ U THUIS.

 

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 43

8251 GM Dronten

 
 

                    

Merken.

Officiƫle dealerschappen