Laagste prijsgarantie flevoland Vraag hier om de goedkoopste / snelste offerte. Di-za 10:00-17:00

Opvouwbare Scootmobielen  (15)

Opvouwbare scootmobielen

Voor een opvouwbaar scootmobiel kunt u ook bij 3stars Scootmobielen terecht in Dronten. Eem groot voordeel van dit type scootmobiel is dat je deze kunt opvouwen. Hierdoor zijn opvouwbare scootmobielen uitermate geschikt om mee te nemen op reis. De meeste modellen passen dan ook eenvoudig in de gemiddelde kofferbak.

Wat is de snelheid van een opvouwbare scootmobiel?

De gemiddelde snelheid van een opvouwbare scootmobiel ligt lager dan een regulier scootmobiel. Dit komt vooral door de lagere accucapaciteit en het compactere model. De meeste opvouwbare scootmobielen hebben een maximumsnelheid van 6 KM/h tot 8 KM/h per uur. Hiermee kunt u uitstekend meekomen in de stad. 

Wat is de actieradius van een opvouwbare scootmobiel?

Net als de gemiddelde snelheid is ook de actieradius lager. De meeste opvouwbare scootmobielen hebben een bereik van 15 tot 20 kilometer. Voor kleine tot middelgrote ritjes is dit dus perfect. 

Per model kan de daadwerkelijke actieradius en snelheid verschillen. Neem hiervoor vooral contact met ons op. Op basis van uw wensen adviseren wij u graag over de beste opvouwbare scootmobiel. 

Neem contact op

 

 

Klantenservice

Meer te weten komen over onze opvouwbare scootmobielen of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten zijn te bereiken via de contactgegevens hieronder.

 

3 Stars Scootmobielen

De Noord 45
8251 GM Dronten
Tel: 06 – 840 86 651
E-mail: info@3stars-scootmobiel.nl 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

 
?>

Merken.

Officiële dealerschappen