Laagste prijsgarantie flevoland Vraag hier om de goedkoopste / snelste offerte. Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel Genemuiden  (19)

Bent u woonachtig in Genemuiden en op zoek naar een goede scootmobiel? 3 Stars Scootmobielen is dé specialist op het gebied van scootmobielen en voorziet regelmatig klanten van een scootmobiel in Genemuiden. Met ruim 100 verschillende modellen op voorraad bent u er bij ons van verzekerd dat u slaagt voor een perfect exemplaar.

  • Uitgebreid assortiment
  • Scootmobielen in verschillende prijsklassen
  • Persoonlijke service in onze showroom, of bij u thuis in Genemuiden
  • Mogelijkheid tot huren en kopen

Op uw gemak Genemuiden door op uw nieuwe scootmobiel

Gaat lopen de laatste tijd moeizaam en wilt u toch graag mobiel blijven? Dan biedt een scootmobiel uitkomst. Hierdoor kunt u er weer in alle vrijheid op uit trekken en is winkelen of een tocht maken door de natuur van Genemuiden geen enkel probleem meer.

Een scootmobiel op maat

Zoekt u een compacte, wendbare scootmobiel met 3 wielen of is een robuustere 4-wiels scootmobiel meer iets voor u? Bij 3 Stars maakt het niet uit welk model u wenst, want we hebben voor iedereen het perfecte exemplaar. We voorzien u bij de aanschaf van deskundig en eerlijk advies en uitgebreide rijinstructies, zodat u altijd veilig en zelfverzekerd op pad gaat.

Tweedehands scootmobiel Genemuiden

Ook wanneer u op zoek bent naar een gebruikte scootmobiel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tweedehands scootmobielen worden allemaal volledig nagekeken en functioneren net zo goed als nieuwe modellen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van uitgebreide garantie.

Scootmobiel kopen in Genemuiden

Hoewel we gevestigd zijn in Dronten, leveren we regelmatig scootmobielen in de omgeving van Genemuiden. In nog geen half uur rijden bent u bij onze showroom, waar u de verschillende modellen eens rustig bekijkt en uitprobeert. Bent u minder mobiel? Dan komen we ook graag met een scootmobiel bij u langs in Genemuiden of andere plaatsen, zoals:

Contact

Wilt u een scootmobiel aanschaffen? Voor meer informatie of advies neemt u contact op via info@3stars-scootmobiel.nl of 06 – 840 86 651. We zijn u met genoegen van dienst.

?>

Merken.

Officiële dealerschappen