Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

Elektrische Rolstoelen  (10)

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische rolstoel, helpen we u graag verder. Bij 3 Stars Scootmobielen vindt u diverse soorten opvouwbare elektrische rolstoelen, waarmee u een stuk zelfstandiger bent en u uw armen minder belast.

  • Gratis proefrit mogelijk
  • 2 jaar garantie
  • Lichte en opbouwbare elektrische rolstoelen
  • Minder afhankelijk van anderen

Demonstratie aan huis Neem contact op

Opvouwbare elektrische rolstoel

Een elektrische rolstoel is de perfecte vervanging voor een handmatig bedienbare rolstoel. Ze zijn makkelijk op te vouwen en mee te nemen, licht van gewicht en u bent een stuk zelfstandiger dan met een handmatige rolstoel.

Opvouwen of in delen uit elkaar halen

Alle elektrische rolstoelen die we verkopen bij 3 Stars Scootmobielen zijn op te vouwen, maar enkele zijn ook in delen uit elkaar te halen. Onze Joyriders zijn enkel opvouwbaar, de SplitRider is ook eenvoudig uit elkaar te halen. Hierbij maakt u de motor met wielen en accu los van de rolstoel. U vervoert op deze manier de SplitRider nog makkelijker.

Voor binnen en buiten

Alle elektrische rolstoelen die u in onze webshop vindt, zijn geschikt voor binnen en buiten. Op deze manier hervat u een stuk eenvoudiger uw bezigheden in en rondom uw huis, maar gaat u er ook gemakkelijk mee naar de supermarkt of een dagje op pad.

De service van 3 stars Scootmobielen

We vinden het belangrijk dat u de beste service krijgt rondom de aanschaf van uw elektrische rolstoel. We begrijpen dat het in eerste instantie niet altijd even eenvoudig is om ons in Dronten te bezoeken en daarom verzorgen we ook demonstraties aan huis. We bezoeken u met ons aanbod, zodat u gemakkelijk uw keuze maakt.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze opvouwbare elektrische rolstoelen of onze service? Bekijk dan allereerst onze veelgestelde vragen hieronder. Zit uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via 06 84086651 of vul ons contactformulier in. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Dronten.

Veelgestelde vragen over elektrische rolstoelen

Wat is de beste elektrische rolstoel?

Wat de beste elektrische rolstoel is, verschilt erg aan de hand van uw wensen. Wanneer u een elektrische rolstoel wilt kopen bij 3 Stars Scootmobielen, heeft u de keuze uit diverse soorten. Neem gerust contact met ons op voor advies. We kunnen u ook thuis bezoeken met onze modellen.

Wat is de snelste elektrische rolstoel?

Er zit geen verschil tussen de maximale snelheid van onze elektrische rolstoelen. De maximale snelheid van onze JoyRiders en SplitRiders is 6 km/h.

Waar mag je rijden met een elektrische rolstoel?

Onze elektrische rolstoelen zijn binnens- en buitenshuis te gebruiken. Gaat u ermee op pad, dan mag u ermee op de stoep, het voetpad, het fietspad, een bromfietspad en diverse rijbanen rijden.

SHOWROOM OPEN

  BEL 0684086651.

 

  bijvoorkeur showroom bezoek op afspraak wegens lang durende advies gesprekken                

  buiten showroom tijden kunt ook afspraak inplannen.

 

 KIES UW SCOOTMOBIEL ,ROLLATOR,ROLSTOEL UIT OP ONZE WEBSITE.

 MAAK EEN AFSPRAAK EN WE KOMEN VRIJBLIJVEND EEN DEMONSTRATIE HOUDEN BIJ U THUIS.

 

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 43

8251 GM Dronten

 
 

                    

Merken.

Officiële dealerschappen