Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel huren bij 3Stars Dronten

Merkt u dat u minder goed ter been bent, of begint te worden, maar wilt u uw mobiliteit niet verliezen? Dat is het gebruik van een scootmobiel vaak een uitstekende optie. Hiermee kunt u nog lekker op pad gaan, zonder dat u afhankelijk bent van anderen. U kunt bij 3Stars Dronten een scootmobiel huren.

Scootmobiel huren

Het huren van mobiliteit is een constructie die veel wordt toegepast. Het huren van een auto is het bekendste voorbeeld, maar het is ook mogelijk om andere gebruiksvoorwerpen te huren. Denk hierbij aan fietsen, gereedschap of een website. Wist u dat u zelfs scootmobielen kunt huren?  Bij het huren kunt u een scootmobiel gebruiken voor de periode dat u deze nodig hebt, voor een tijdelijk verblijf in deze omgeving bijvoorbeeld, maar blijven wij de eigenaar van de scootmobiel. Kijk goed tussen onze collectie scootmobielen om te kijken welke in aanmerking komen voor een huurovereenkomst.

Huren van een scootmobiel, hoe werkt dat?

Het huren van een scootmobiel werkt héél eenvoudig. Wij werken samen met ScooterFlex, een organisatie die zorg draagt voor dit soort betaalconstructies. U krijgt hierbij de beschikking over een volledig nieuwe scootmobiel. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de scootmobiel. Uiteraard kunt u na afloop van de betaalperiode de scootmobiel gewoon weer bij ons inleveren. Zo kunt u direct de eigenaar van uw nieuwe scootmobiel zijn en deze maanden lang gebruiken.

Verder heeft u er géén omkijken naar de scootmobiel. Wij zorgen ervoor dat de scootmobiel periodiek wordt onderhouden en zorgen ervoor dat eventuele reparaties worden uitgevoerd. Door een huur constructie van uw scootmobiel wordt u dus volledig ontzorgd.

Kosten van het huren van een scootmobiel bij 3Stars Dronten

U kunt bij 3Stars Dronten al gebruik maken van een scootmobiel huurconstructie, vanaf €50  per week. U betaalt géén administratie- of afsluitkosten bij ons. Voor dit bedrag heeft u de beschikking over de scootmobiel die volledig aansluit op uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de scootmobiel Kymco mini LS, dit is een opvouwbare scootmobiel die is voorzien van verlichting en stevige wielen. U kunt ook kiezen voor de Kymco Maxer. Dit is het paradepaardje onder de scootmobielen! De Kymco Maxer heeft een elegante uitstraling, is erg krachtig, is flexibel én geruisloos.

Informatie of persoonlijk advies over het huren van scootmobielen

Heeft u interesse in het huren van scootmobielen bij 3Stars Dronten of kunnen we u helpen met persoonlijk advies hierover? U kunt een scootmobiel huurconstructie direct aanvragen via onze website of uiteraard langskomen in onze showroom aan de Noord 45 Dronten. Onze vakkundige medewerkers nemen graag onze veelzijdige mogelijkheden met u door.

Neem contact met ons op

 

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / opmerking *
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring

 

SHOWROOM OPEN

  BEL 0684086651.

 

  bijvoorkeur showroom bezoek op afspraak wegens lang durende advies gesprekken                

  buiten showroom tijden kunt ook afspraak inplannen.

 

 KIES UW SCOOTMOBIEL ,ROLLATOR,ROLSTOEL UIT OP ONZE WEBSITE.

 MAAK EEN AFSPRAAK EN WE KOMEN VRIJBLIJVEND EEN DEMONSTRATIE HOUDEN BIJ U THUIS.

 

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 43

8251 GM Dronten

 
 

                    

Merken.

Officiƫle dealerschappen