Laagste prijsgarantie flevoland Vraag hier om de goedkoopste / snelste offerte. Di-za 10:00-17:00

Scootmobiel Elspeet

Scootmobiel kopen in Elspeet

Een scootmobiel zorgt voor veel mensen in Elspeet voor vrijheid. Het zorgt ervoor dat u weer zelfstandig op weg kunt en minder afhankelijk bent van anderen. Dit is een uitkomst voor als u slechter ter been bent of tijdelijk dreigt te worden. U kunt bij 3 Stars scootmobiel een scootmobiel in Elspeet huren of kopen.  

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands scootmobiel en woont u in Elspeet of omgeving? Bij scootmobielspecialist 3Stars uit Dronten vindt u een breed aanbod met scootmobielen. Koop bij ons een scootmobiel kopen met elk budget. U kiest uit scootmobielen van bekende merken, zoals: Drive, Life & Mobility en Kymco.  

We helpen u graag bij het orïenteren naar een scootmobiel.  U bent van harte welkom in onze showroom in Dronten voor deskundig advies. In onze showroom kunt u de verschillende scootmobielen ook zelf ervaren. Het is zelfs mogelijk dat we bij u langskomen voor een thuisdemonstratie. Maak hiervoor een afspraak. 

Neem contact op

 

  • 1
  • 2
  • 3

 

Welk scootmobiel is voor mij geschikt?

Het uitzoeken van een scootmobiel is soms een lastige opgave. Zo komt u voor veel keuzes te staan waar u in eerste instantie nog niet over na heeft gedacht. Zo is de draaicirkel, het zitvlak, de snelheid en zelfs de accu erg van belang.  Bij scootmobielspecialist 3Stars uit Dronten kunt u op ons rekenen. Samen kijken wij naar wat voor u belangrijk is. We selecteren op basis van uw wensen een aantal modellen. Op deze manier bent u verzekerd van een weloverwogen keuze. Op zoek naar een scootmobiel in de buurt van Elspeet? Kom dan snel langs in onze winkel!

Klantenservice

Meer te weten komen over onze scootmobielen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via de contactgegevens hieronder. 

 

3 Stars Scootmobielen

De Noord 45
8251 GM Dronten
Tel: 06 – 840 86 651
E-mail: info@3stars-scootmobiel.nl 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

 
?>

Merken.

Officiële dealerschappen