Laagste prijsgarantie flevoland Di-za 10:00-17:00

Opvouwbare scootmobiel kopen bij 3Stars in Dronten

3Stars in Dronten biedt zeer ruime keuzemogelijkheden in scootmobielen en rollators. We hebben immers de grootste scootmobiel showroom in Dronten en omgeving waar u terecht kunt voor een veelzijdigheid aan vervoersmiddelen van de meest aansprekende merken op dit gebied. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een opvouwbare scootmobiel. Hiermee kunt u nog makkelijker op pad.

Voordelen inklapbare scootmobiel

Een scootmobiel maakt het mogelijk dat u mobieler bent en zelfstandig op pad kan, ook als u wat slechter ter been of wordt. Er zijn diverse modellen scootmobielen verkrijgbaar, waaronder modellen met drie, vier of vijf wielen, snellere en wat langzamere modellen, scootmobielen met agm of gel accu’s en zelfs opvouwbare scootmobielen. Veel mensen kiezen voor deze laatste optie omdat dit in veel gevallen erg praktisch is.

We zetten de belangrijkste voordelen van een inklapbare scootmobiel voor u op een rijtje:

    • U bent overal mobiel. Het grote voordeel van een inklapbare scootmobiel is de mogelijkheid om het volume van uw voertuig te verkleinen. Dit vervoermiddel past vrij eenvoudig in de meeste personenauto’s. U bent hierdoor niet alleen dicht bij huis mobiel maar ook als u wat verder weg gaat (op een andere locatie).
    • Licht in gewicht en praktisch in gebruik. De meeste inklapbare scootmobielen zijn licht in gewicht en zonder al te veel moeite in- en uit te vouwen. Binnen een kort tijdsbestek is de scootmobiel klaar voor gebruik. Ook een persoon die alleen is kan dit, zonder hulp, makkelijk voor elkaar krijgen.
    • Compacte afmeting. Een inklapbare scootmobiel heeft uiteraard een kleinere afmeting dan een regulier model, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort overigens. Het voordeel van deze compactheid, is dat dit veel handiger is als u bijvoorbeeld vrij klein woont.
    • De meest wendbare optie. Dit voordeel sluit een beetje aan op het voorgaande punt. De kleinere afmeting van een inklapbare scootmobiel zorgt ervoor dat deze veel wendbaarder is. Dit is niet alleen handig in huis, maar vaak ook op straat als het druk is of de stoep vol fietsen staat of in een volgepakte winkel waar weinig ruimte is.
  • Mag mee in het vliegtuig. Tot slot is het goed om te vermelden dat een scootmobiel mee mag in het vliegtuig. Het grote voordeel hiervan is dat u op vakantie de beschikking heeft over uw eigen vervoermiddel en geen andere hoeft te huren.

 

Ruime keuze in inklapbare scootmobielen

Ook in inklapbare scootmobielen heeft u ruime keuzemogelijkheden. Zo heeft u onder andere de keuze tussen een demontabele scootmobiel en een vouw scootmobiel (luggie). Er zijn zelfs modellen die als een trolly meegenomen kunnen worden. Om te ontdekken welke van deze praktische opties het beste past bij u past, nodigen we u graag uit in onze showroom. Hier wordt u welkom geheten door één van onze medewerkers die u graag vrijblijvend helpt met vakkundige advies. Uiteraard kunt u alle vragen die u over dit onderwerp heeft stellen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een proefrit te maken.

Grootste showroom Dronten voor een opvouwbare scootmobiel

U vindt de grootste scootmobiel showroom van Dronten en omgeving aan de Noord 45. We zijn een officiële dealer van de grootste aanbieders op dit gebied (onder andere Kymco, Drive, Solo, Sterling, Exogalaxy en Minicrosser) en kunnen de volledige collectie van deze merken aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar: 085-8888459 of vul het contactformulier in.

SHOWROOM OPEN

 

 

RUIM 100 NIEUWE EN 2E HANDS SCOOTMOBIELEN , ROLLATORS , ROLSTOELEN OP VOORRAAD.

 

Bij voorkeur showroom bezoek op afspraak, zodat wij u deskundig advies kunnen geven.

Bel ons gerust op 06 840 86 651 voor een persoonlijk advies of een proefrit in dronten of vrijblijvend bij u thuis.

3 Stars Scootmobiel

De Noord 45

8251 GM Dronten

 
 

                    

?>

Merken.

Officiƫle dealerschappen