Scootmobiel Harderwijk

Voordelig een scootmobiel in Harderwijk kopen

Wilt u graag een voordelige betrouwbare scootmobiel in Harderwijk kopen? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment betaalbare 4-wiel en 3-wiel scootmobielen van scootmobielspecialist 3Stars uit Dronten. In onze prachtige showroom bieden we niet alleen een ruim aanbod aan verschillende nieuwe en tweedehands scootmobiels, u kunt ook bij ons terecht voor deskundig advies, uitgebreide instructie voor het rijden en we hebben een eigen werkplaats waarin we het onderhoud van uw vervoermiddel tot in de puntjes verzorgen.

Altijd de scootmobiel die bij u past

Met onze gebruiksvriendelijke scootmobiels zorgen we ervoor dat u weer veilig op weg kunt. Want als u slecht ter been bent is niets zo belangrijk als er zelfstandig op uit kunnen gaan. Met de juiste scootmobiel kunt u weer op pad om de dagelijkse boodschappen te doen en te genieten van de stad of de natuur. Zoekt u een bepaald model of merk? Moet uw nieuwe scootmobiel over specifieke functies beschikken? Of laat u zich graag adviseren over de mogelijkheden die er zijn? Via scootmobiel Harderwijk kunt u zich uitgebreid oriënteren en vindt u altijd een scootmobiel die past bij uw wensen en uw budget.

Scootmobiel Harderwijk; ook voor lease en tweedehands scootmobiels

Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel in Harderwijk? Of wilt u graag een opvouwbaar model om mee te nemen in de auto? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig occassions die nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn en technisch nog perfect werken. Uiteraard ontvangt u ook op deze modellen uitgebreide garantie. Ook bieden we de mogelijkheid scootmobielen te leasen zodat u voor een aantrekkelijk bedrag per maand toch verzekerd kunt zijn van een topklasse vervoermiddel.

U bent altijd bij 3Stars scootmobielspecialist Dronten welkom om vrijblijvend een testrit te maken.