trophy 6

Naam trophy 6
Prijs
€ 4.995,00

Productomschrijving

Omschrijving

Wellicht de meest bekende en geliefde scootmobiel van Nederland: De Trophy 6 scootmobiel van Handicare.
Wanneer mensen denken aan scootmobielen denken zij aan de Trophy 6, de scootmobiel die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en uithoudingsvermogen.

De Trophy 6 scootmobiel van Handicare is een van de meest verkochte scootmobielen in Nederland. En hier is een duidelijke reden voor.
Een van de belangrijkste functies van de Trophy 6 scootmobiel is zijn grote actieradius. Deze bedraagd 60 kilometer, wat genoeg is om meerdere malen op en neer naar bijvoorbeeld de supermarkt te rijden.

Verder is de scootmobiel zwaar te belanden, tot maar liefst 160 kilogram. Dit maakt de scootmobiel ideaal om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen. De scootmobiel zelf weegt 155 gilo, wat voornamelijk komt door de zware maar duurzame accu's en het stevige frame, wat samen het grootste deel van het gewicht opmaakt.

Buiten een stevig frame en een goede vering van de scootmobiel, is de Trophy 6 van Handicare voorzien van een zeer comfortabele stoel. Deze stoel is gemaakt van een waterafstotende stof en 360 graden draaibaar. U kunt dus in alle richtingen van uw scootmobiel afstappen, wat handig is in kleinere ruimtes.
Kleinere ruimtes zijn voor de scootmobiel geen enkel probleem. Het enkele voorwiel verkleint de draaicirkel van de scootmobiel drastisch naar 125 centimeter. Dit maakt de scootmobiel zeer wendbaar.

De maximum snelheid van de scootmobiel is begrenst op 15 kilometer per uur. Dit is een bewuste keuze van Handicare. Bij deze snelheden is de Trophy 6 op zijn best, stabiliteit en wendbaarheid kunnen tot deze snelheden gegarandeerd worden.

Het stuur van de Trophy 6 scootmobiel is in hoogte verstelbaar. Dit is zeer gemakkelijk te doen. Met een enkele schakelaar die zich onder het stuur bevind is het stuur los te koppelen waarna hij zich automatisch in de gewenste stand op slot zet. Hierdoor is de scootmobiel bruikbaar voor zowel grotere als kleinere mensen.
Verder is het stuur zo simpel mogelijk gehouden. De gashendels bevinden zich aan weerszijde vlak onder het stuur waardoor u het stuur niet los hoeft te halen. De toeter op de scootmobiel is gemakkelijk te bedienen met uw duim, ook deze knop zit aan weerszijde van het stuur en is te gebruiken zonder het stuur los te laten.
De maximale snelheid van de scootmobiel kan gemakkelijk worden ingesteld met behulp van de draaiknop die zich midden op het stuur bevind. Dankzij deze knop bent u niet gebonden aan twee standen (schildpad en haas) zoals bij traditionele scootmobielen. U bent in staat uw maximum snelheid in te stellen tot een punt waarop u zich nog veilig voelt (uiteraard met een maximum van 15 km/u).

Overige voordelen van de Trophy 6 scootmobiel:
- Dé scooter voor mensen met rugklachten, reuma of een beperkte handfunctie • Unieke Trophy vering voor en achter (instelbaar)
- Volledig individueel instelbaar stuur en verstelbare stuurkolom
- Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met digitale snelheidsmeter, dagteller en betrouwbare accu-indicatiemeter
- Vingerbediening rechterzijde, naar keuze ook links of dubbelzijdig uitgevoerd
- Zitslede
- Afneembare boodschappenmand aan voorzijde
- Spiegel aan linkerzijde
- Verlichting met geintegreerde remverlichting
- Spatborden
- Ogen ten behoeve van transportvergrendeling
- Uitgevoerd in kleur rood-metallic
- Grote wielen die het comfort verbeteren
- Comfortabele Master Seat: in hoogte en diepte instelbaar - draaibaar - hoge rug en uitstekende zijwaartse ondersteuning -    rughoek en lumbaalverstelling - in hoek verstelbare en opklapbare armleggers

Productspecificaties van de Trophy 6 scootmobiel van Handicare:

- Snelheid: 17 km/h
- Actieradius: 35/40 km
- Maximale gebruikers gewicht : 160 kg
- Vering: rondom voor veel rijcomfort
- Totale lengte:  140 cm
- Totale breedte:  66 cm
- Totale hoogte:  135 cm
- Totaal gewicht: 158 kg
- Bodemvrijheid:   12 cm
- Draaicirkel:      125 cm
- Klimvermogen: 12%
- Kleur: Rood

Specificaties